онлайн казино Украины

Без кандидата – навіть не по*рати!

Без кандидата – навіть не по*рати!Які тільки дива не трапляються перед виборами, яких «подарунків» не підносять кандидати!

В одному райцентрі кандидат в депутати похваляється, що «організував» відновлення гарячого водопостачання.

А інший кандидат, в іншому райцентрі, древньому Новгород-Сіверському, «організовує»… ви, мабуть, не повірите – каналізацію.

– Приступили нарешті до реалізації будівництва каналізації і центрі міста – на вулицях ім. Леніна, Червоноармійської, Козацької, Свободи, – каже заступник міського голови Володимир Балаба. – На це з державного бюджету передбачено виділити 3 млн. 924 тисячі гривень. Перший транш – 900 тис. грн. – уже надійшов.

Як пише газета «Северский край», жителі Новгород-Сіверського за каналізацію мають бути вдячні одному з кандидатів у народні депутати.

До середини жовтня у місті заплановано прокласти каналізаційні труби на вулицях Леніна, Червоноармійської (від її початку до приміщення податкової інспекції). До мережі будуть підключені житлові двоповерхівки, мешканці яких звернулись із відповідними заявами до міськради.

Роботи ведуть місцеві будівельники з ПМК-86.

Щойно закінчиться прокладання каналізаційних труб, будівельники почнуть ремонт вулиці Леніна. Роботи розбиті проектом на два етапи: цього року передбачено відремонтувати асфальтове покриття і покласти бордюри, а наступного – покласти нові тротуари.

Будівництво каналізаційної мережі начебто повинне продовжитися і наступного року. Дві насосні станції передбачено розмістити на вул. Козацькій.

Похожие публикации


Наверх