онлайн казино Украины

Атрошенко розповів, яким має буть народний депутат від Чернігова

Атрошенко розповів, яким має буть народний депутат від ЧерніговаПід час зустрічі із журналістами у муніципалітеті у Владислава Атрошенка запитали, хто, на його думку, має представляти Чернігів у Верховній Раді.

У відповідь мер назвав дві головні якості такого кандидата.

- По-перше, це має бути кандидат місцевий. Спроби щодо немісцевих були. Свого часу була думка, що враховуючи постаті депутатів, було сподівання, що ці депутати зможуть зробити Чернігів в очах Уряду більш помітним і значущим. Тобто забезпечать більш якісне просування Чернігова на рівні столичному, у тому числі щодо виділення коштів і реалізації тут державних програм, - каже Атрошенко.

На думку мера, саме народні депутати від Чернігова мають лобіювати вирішення проблемних питань міста на столичному рівні. Тому варто більш ретельно зважить на більш оптимальне представлення інтересів Чернігова у парламенті.

- Також такий кандидата повинен розбиратися у місцевій проблематиці Чернігова, у проблемах мешканців Чернігова. Приміром, жодна людина у вищому керівництві держави не має чіткого уявлення в цифрах вартості проблеми інфраструктури міст. Тому я би хотів, щоб наші депутати більш якісно доносили до керівництва держави цю проблему, - вважає Атрошенко.

Пряма мова у сюжеті телеканалу «Дитинець».

  • 0
Добавлено: 6-06-2019, 08:04
0
615

Похожие публикации


Наверх