онлайн казино Украины

Кириченко та Шостак зустрілися з фракцією «Демальянсу»

Кириченко та Шостак зустрілися з фракцією «Демальянсу»Кандидат на посаду заступника Чернігівського міського голови з питань ЖКГ та транспорту Олександр Кириченко разом із кандидатом на пост першого заступника з питань діяльності виконавчих органів ради Михайлом Шостаком сьогодні зустрілися з фракцією «Демальянсу» у міськраді.
Про це нам повідомив її голова Ігор Андрійченко.
За його словами, під час розмови з О. Кириченком йшлося про плани кандидата щодо змін у системі громадського транспорту та житлово-комунальної сфери Чернігова.
«Він робив акцент на купівлі нових тролейбусів, актуалізації транспортної схеми Чернігова, облаштуванні GPS–навігаторами громадського транспорту. У мене склалася думка, що Кириченко не дуже компетентний у цих питаннях і не має повноцінного бачення розвитку галузі», - зазначив І. Андрійченко.
Він також спитав кандидата про те, чи мають під собою грунт підозри у корупційній діяльності щодо нього та очолюваного ним ТОВ «Чернігівський м`ясний двір». При цьому І. Андрійченко посилався на статтю Владислава Савенка, розміщену на нашому порталі.
Як розповів голова фракції «Демальянсу», О. Кириченко усі звинувачення відкинув, наголосивши, що ні стосовно нього, ні стосовно підприємства жодного кримінального провадження не порушено.

М. Шостак, стверджує І. Андрійченко, виглядав більш переконливо і створював враження «більш компетентної» людини.

Особливий наголос робив на своєму вмінні економити кошти, а також на тому, що управління економіки має контролювати бюджетний процес. Депутати від «Демальянсу» у розмові з ним висловилися за прозорість та ефективність використання коштів громади Чернігова, запровадження онлайн-бюджету тощо.
23 грудня кандидати мають зустрітися із фракцією «Самопомочі» у міськраді.
P.S. Для тих, хто не роздивився витяг із кримінального провадження, може його збільшити нижче.

Добавлено: 23-12-2015, 10:57
0
0

Похожие публикации


Наверх