онлайн казино Украины

У Чернігові на боржників за послуги ЖКГ чекає «слава»

У Чернігові на боржників за послуги ЖКГ чекає «слава»Вкотре на нараді у муніципалітеті незлим тихим словом згадували неплатників за послуги ЖКГ.

Як відомо, через недобросовісність користувачів у багатьох багатоповерхівках міста нема води, та й новий опалювальний сезон опинився під загрозою. Що цікаво, значна частина боржників цілком має можливість сплачувати нараховане, однак, чомусь це ігнорує.

Приміром, за підрахунками КП «Чернігівводоканал» таких боржників до 30%. Підприємство активно з ними працює: оголошення, смс-інформування та інші способи донести людям, що накопичення боргу – лише ускладнює ситуацію. Однак, наразі бракує 30 мільйонів гривень.

"Прошу всіх: і ЗМІ, і всю громаду міста показати тих людей, які не платять. Є такі, які заможно живуть, відпочивають закордоном і у той же час не сплачують за послуги ЖКГ. Таких прикладів по місту багато. Прошу: покажіть цих неплатників, але у законний спосіб. Максимально зробимо так, щоб люди бачили і розуміли, що неплатежі за ЖКГ - це загроза всьому міському комунальному господарству", - зазначив міський голова Владислав Атрошенко.

Щодо ситуації навколо АТ "Облтеплокомуненерго", то заборгованість компанії за останні два тижні зменшилась з 180 до 146 млн грн. Також компанії держава заборгувала ще 17 млн грн за субсидії ще до початку монетизації. Керівник компанії "ТехНова" Олексій Щербина повідомив, що заборгованість населення по цьому підприємству зменшилась з 95 до 71 млн грн, з них 15 млн це поточні нарахування за минулий місяць.

  • 0
Добавлено: 15-05-2019, 08:19
0
566

Похожие публикации


Наверх