онлайн казино Украины

Чому АТП-2528 і надалі вивозитиме побутові відходи чернігівців?

Чому АТП-2528 і надалі вивозитиме побутові відходи чернігівців?Днями у міськраді відбувся конкурс на надання послуг з вивезення побутових відходів на території міста. Варто зазначити, що подану було лише одну заявку, адже вимоги до необхідного підприємства досить прискіпливі.

Серед критеріїв оцінювання: учасник повинен мати спеціально обладнані транспортні засоби з невеликим строком експлуатації та рівнем зношеності, можливість здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, а також здійснювати щоденний медичний огляд водіїв у належним чином обладнаному медичному пункті.

За одноголосним рішенням пропозиція КП "АТП -2528" отримала 97 балів зі 100 можливих.

Довідково. У Чернігові загалом 2115 багатоповерхових будинків (п’ять і вище), серед яких зі сміттєпроводами - 395 будинків, приватних 14412. Загальна кількість наявних контейнерів (контейнерних майданчиків) для збирання твердих побутових відходів на території Чернігова – 2200 одиниць. Крім того, на території міста знаходиться 1734 підприємств, установ та організацій, яким належать 1500 контейнерів.

Спеціально відведене місце видалення відходів - це полігон твердих побутових відходів, розташований на території Новобілоуської сільської ради Чернігівського району, Чернігівської області. Функціонує з 1961 року.

Обсяг надання послуг з вивезення побутових відходів, що утворюються фізичними та юридичними особами на території міста з приватного сектор

  • 0
Добавлено: 18-04-2019, 08:37
0
1 191

Похожие публикации


Наверх