онлайн казино Украины

Атрошенко: вибори показали, що наша ментальність змінюється

Атрошенко: вибори показали, що наша ментальність змінюєтьсяГоловний результат президентських виборів - це зміна ментальності людей. І це дуже добрий знак, вважає міський голова Владислав Атрошенко.

«Адже останні роки намітилася тенденція до різного виду залучення виборців до голосування, у тому числі через створення додаткової мотивації виборців через так звані "сітки". "Переможець 1 туру виборів таких сіток не створював, це 100%. Але найбільший позитив, що суспільство показало, що людина за 1000 гривень не буде стояти на колінах", - оцінює результати виборів Атрошенко.

«Тож це приклад, що ментальність людей змінюється, і те, що працювало на виборах раніше, зараз вже не діє. Головне, що люди показали спроможність не реагувати на такі технології. І навіть якщо проголосували за помилкове рішення, це буде їх власне рішення", - каже мер.

На його думку, якраз місцеве самоврядування є додатковим стимулом до зміни менатальності людей, які вчаться приймати рішення і нести за них відповідальність. Крім того, Атрошенко назвав ці вибори «зразковими», бо пройшли спокійно та без порушень.

Під час загальноміської наради Владислав Атрошенко подякував всім, хто забезпечував виборчий процес та порядок в місті 31 березня: членів виборчих комісій, представників правоохоронних органів та комунальних служб. До організації процесу голосування не було практично жодних зауважень. Але на одній із дільниць, як помітив мер, у кабінках для голосування не було світла, тож літнім людям можливо було незручно.

Щодо результатів, то як зауважив Атрошенко, не буває легких рішень. Як не буває і чудо-керівників які б одномоментно вирішили всі проблеми у країни.

"Кого б не обрали президентом чи прем’єром, нам потрібно працювати та об’єднувати країну", - каже Атрошенко.

  • 0
Добавлено: 3-04-2019, 08:49
0
528

Похожие публикации


Наверх