онлайн казино Украины

«Зрада» чи фахова робота: «Чернігівводоканал» пояснив, чому копає двічі

«Зрада» чи фахова робота: «Чернігівводоканал» пояснив, чому копає двічіЧернігівці помітили, що з минулого року вулиці Шевченка та Молодчого добре перекопали. Там на замовлення «Чернігівводоканалу» підрядна організація "УТБ-Інжиніринг" будувала новий колектор.

Днями тут копають знову. Дехто побачив у цьому зраду. У комунального підприємства ж своє пояснення.

Активіст Олександр Гашпар підозрює, що щось пішло не так. Адже за його спостереженнями копають вже вдруге.

Виявляється зараз по вулиці Шевченка відбувається "глушіння" старого каналізаційного колектору.

У період з 2018 по 2019 рік по вулиці Шевченка – Молодчого прокладено новий колектор, паралельно аварійному, який було збудовано ще в 1964 році. Після завершення робіт і приймання каналізаційного колектору в експлуатацію, відбулося переключення стоків на новий колектор. Після цього за правилами старий колектор має бути законсервований.

Зробити це раніше було неможливо, оскільки старий колектор працював, а новий ще не був введений в експлуатацію. Варто зазначити, що усі роботи проводяться згідно з проектною документацією.

Комунальне підприємство дякує за пильність, втім рекомендує чернігівцям відповідь на такі питання все ж шукати у фахівців. До того ж, для цього зовсім не обов’язково писати запит. Можна просто звернутися через сторінку «Чернігівводоканалу» у facebook.

  • 0
Добавлено: 28-03-2019, 08:44
0
789

Похожие публикации


Наверх