онлайн казино Украины

Напірний колектор замінять до зими

Напірний колектор замінять до зими Комунальне підприємство "Чернігівводоканал" продовжує роботи щодо заміни напірного колектора в обласному центрі Чернігівщини. Зараз триває прокладання гілки колектора довжиною 700 метрів у районі Лісковиці.

Повідомляє прес-секретар чернігівського міського голови Ірина Синельник.

За словами керівника КП "Чернігівводоканал" Олександра Шкіня, безаварійне функціонування колектора є основою не тільки якісного водозабезпечення чернігівців, а й екологічної безпеки, оскільки в кількох місцях чернігівський колектор наближається до Десни. Тільки цього року діючий колектор 5 разів виходив із ладу.

- Ми мобілізували всі ресурси й вирішили виконати роботи, щоб завершити розпочате, - сказав О.Шкінь.

Він уточнив, що заміна каналізаційного колектора у Чернігові проходить з 2005 року. За цей час замінено 6 кілометрів колектора на склопластикові труби. Залишилося 1,6 км, вартість робіт становить 12 млн. грн. Поки що підрядник виконує роботи у борг, розраховуватися з ним підприємство має намір до кінця року, залучивши кошти державного бюджету (а це близько 4 млн. грн). З міського бюджету цього року на відновлення напірного колектора спрямовано 300 тис. грн.

- Роботи виконаємо до зими, щоб потім вирішувати питання з фінансуванням, - зауважив керівник міста.

Як зазначив Чернігівський міський голова Олександр Соколов, у профільному міністерстві з розумінням ставляться до проблеми, але реальних надходжень коштів поки що немає.

Добавлено: 12-09-2012, 11:00
0
0

Похожие публикации


Наверх