онлайн казино Украины

Ялинкова агонія

Ялинкова агоніяРОЗСЛІДУЄ МІСІС МАРПЛ. Жінка, у вільний час одночасно детектив-аматор, місіс Марпл, що любить рослини, переговорила з багатьма жінками-двірниками Чернігова.

Вони скаржилися на те, що уже через тиждень після Нового року з квартир добропорядних чернігівців стали зникати ялинки. І не просто зникати, а додавати клопоту усім нормальним людям.

ІДЕАЛЬНІ ЛЮДИ

Міс Марпл швидко встановила закономірність: найбільше ялинок дивним чином переміщається у двори , куди завгодно та випадають з балконів тих квартир, де живуть ІДЕАЛЬНІ ЛЮДИ.

Це ті, які інших лають, повчають і звинувачують в усіх гріхах, включаючи продажність і корупцію.

НОРМАЛЬНІ ЛЮДИ

Детектив також встановила, що НОРМАЛЬНІ ЛЮДИ носять і складають використані ялинки та сосни після новорічних свят поруч зі сміттєвими майданчиками. Ці люди люблять не лише себе, а й поважають своїх сусідів і двірників і люблять свій Чернігів.

ФАНТОМИ

Міс Марпл помітила і ДИВО. Від добропорядних, які вважають себе ІДЕАЛЬНИМИ та усіх критикують в соцмережах, відділяються фантоми, які смітять через кожні 50 метрів.

А жінкам-двірничкам, дуже поважного віку, замість прибирання під’їздів 17 за нормою, доводиться щодня їх тягати по одній ялинці до сміттєвих майданчиків.

ВІДЕОДОКАЗ

Місіс Марпл знайшла відео минулого року, коли фантом добропорядної жінки з вулиці Бєлова викидав ялинки під будинком.



Детектив також сфотографувала 16 січня викинуті ялинки. Але наступного зелені хвойні деревця зникли.

НА ЯЦЕВЕ

Виявилося, жіночки-двірники збирали їх по всіх дворах і зносили в купу. А 17 січня трактор комунального підприємства ЖЕК10 вивіз їх на Яцеве. Були навіть свіжі сліди трактора.

Міс Марпл встановила, що трактористи ЖЕК-10 вивезли на кладовище для опалення котельні комунального підприємства по 2 причепи ялинок 16, 17 і 18 січня.

НЕ ГРАФСТВО РЕДФОРДШИР

НОРМАЛЬНІ ЛЮДИ продовжують складають хвойні деревця біля сміттєвих майданчиків. Але фантоми ІДЕАЛЬНИХ ЛЮДЕЙ , як і раніше будуть розкидати ялинки, де заманеться.

«Це ЯЛИНКОВА АГОНІЯ , - подумала місіс Марпл. – Як чудово, що у нас, у Британії , в графстві Редфордшир тільки НОРМАЛЬНІ ЛЮДИ.

  • 0
Добавлено: 22-01-2019, 10:12
0
727

Похожие публикации


Наверх