онлайн казино Украины

Тариф на свинство, або Як жінка ялинку викидала

Тариф на свинство, або Як жінка ялинку викидала«Хорошо быть кошкою, хорошо – собакою. Где хочу оставлю след, забросаю лапою». Семе ці рядки спадають на думку трошки у вульгарніших виразах, коли бачиш ось таке.

Спочатку вона винесла гілки. Потім усю сосну.

Це викидає жінка з під’їзду будинку 24 на вулиці Бєлова.Викидає за 50 метрів від входу.

До найближчого сміттєвого майданчика – іти на 150 метрів далі.

Судячи з «прикиду» - жінка «інтелігентної» професії. Розуміється на Інтернеті. Пише, напевно, коментарі і оборюється несправедливістю та різними недоліками інших людей.

Може учить, як себе треба вести: не смітити в під’їзді. Не кидати недлопалки з балкона. Прибирати за своїм котом чи собакою.

…Ми щиро обурюємось , коли молоді люди розбивають в переході табличку і вимагаємо від поліції найти винуватців. Знайшли. Коли перепостили сотні чернігівців. Тепер хтось задумається перед тим, як щось бити. А раптом вас знімає «прихована камера»?

Можете і ви перепостити це відео для розуміння: хто ми є і до чого котимось.

…Через 15 хвилин після цього , немолода жінка. Двірничка, в обов’язки якої не входить підбирати за кожним ялинки і недопалки, в потягла сосну на майданчик, звідки їх (ялинки) забере трактор ЖЕК-10. Не буде ж трактор за кожною ялинкою ганятися.

ЦЕ Ж НАШ ТАРИФ НА ПРИБИРАННЯ НАШОЇ ТЕРИТОРІЇ НАШОГО БУДИНКУ. ВІН ВИСОКИЙ ЧЕРЕЗ НАШЕ СВИНСТВО. Бо якщо не буде закладено на прибирання території – ми зариємось у гної.

  • 0
Добавлено: 30-01-2018, 08:37
0
1 690

Похожие публикации


Наверх