онлайн казино Украины

Свято приїхало до Чернігова!

Свято приїхало до Чернігова!Фура з новорічним настроєм з реклами «Coca-Cola» приїхала до Чернігова 26 грудня на відкриття головної ялинки міста.
На Красній площі встановили сцену, а поруч – новорічну фуру, з якою фотографувалися жителі Чернігова. Тож зовсім скоро в молоді будуть нові аватарки в соціальних мережах.
Діти та навіть дорослі могли піднятися на сцену та зробити фото з Сантою Клаусом та його помічниками. Пізніше ці фото будуть транслювати на Софіївській площі в Києві.
Діткам давали новорічні атрибути: білу бороду з картону на паличці, червоні окуляри, вуса… Усе було зроблено для того, щоб кожен міг відчути себе частинкою команди Санти.
На виході зі сцени гості отримували подарунок – баночку напою, а біля сходів стояли привітні хлопці, які допомагали спуститися, адже на вулиці накрапав дощ, і було слизько.

Погода не стала на заваді хорошому настрою! Чернігівці не побоялися вийти на головну площу міста у дощовий вихідний день, запалити ялинку та загадати найпотаємніші бажання.
Ведучі свята активно розважали публіку, а особливо найменших гостей. Дітки ліпили уявні сніжки та закидували ними Санту.
По периметру Красної площі встановили дерев’яні будиночки, які презентували різні кафе та ресторани Чернігова. Тут були і Львівська майстерня шоколаду, і Хряк, і Варенична… Напої та їжа на будь-який смак продавалися на кожному кроці.

Чернігівські майстри вийшли на Красну площу, щоб показати людям свої таланти та запалити в їхніх серцях новорічний настрій.
– Незважаючи на погоду, сьогодні зібралося багато людей. Кожен хоче свята. – Висловила свою думку про відкриття ялинки майстер петриківського розпису Наталія Федорівна. – Мої враження від цьогорічної ялинки дуже хороші. У людей щасливі обличчя попри відсутність снігу.
Яку продукцію ви представляєте сьогодні?
– Я займаюся петриківським розписом по дереву.
Чи є попит сьогодні на ваші роботи?
– Люди підходять та цікавляться. Купує не кожен, але більшість старається приділити час близьким та порадувати їх подаруночками.
На відкритті ялинки люди висловили позитивну оцінку дійства, кажучи, що цього року все оформлено зі смаком.
На території святкового містечка можна знайти розваги для будь-якого віку: тут дітки можуть покататися на каруселях, пройти лабіринт із сіна, а дорослі поласувати глінтвейном та насолодитися красою вертепу.
О 17-ій годині Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко виголосив вітальну промову:
– Трошки підводить нас погода. Ми чекали снігу на відкриття ялинки, але не дочекалися. Вітаю усіх із новорічними святами та бажаю кожній родині звичайного щастя й здійснення мрій. Нехай все погане залишається в цьому році, а в Новий рік ми прийдемо з надією на добро, мир, справедливість.
– Від себе та своєї родини хочу привітати всіх із прийдешніми святами, побажати добра в кожній хаті, миру над головою, благополуччя. – Звернувся із вітальним словом голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч. – Ну і сніг із морозом також не завадять.
Головну ялинку міста традиційно запалили під дружній рахунок від 10 до 1. Цього року не обійшлося й без красивих салютів.
Після запалення ялинки продовжився святковий концерт, у якому взяли участь різні колективи Чернігівщини, зокрема народні.
Балет «Лускунчик» від Раду Поклітару закріпив новорічний настрій чернігівців. Балетмейстер вкотре довів свою майстерність геніальною постановкою.
Шоу від Раду Поклітару перетворило непримітну, сіру дійсність в справжнє свято, що сповнене магії.
Танець повністю передає емоції, почуття героїв, сюжет постановки. Слова бувають непотрібні. Сьогодні був як раз той випадок, коли вуста мовчали, бо їм нічого було додати до чарівних рухів учасників постановки.
Жоден чернігівець не залишився байдужим до класики світового балету в модерновому переосмисленні. У залі був аншлаг, аплодували довго.
Отож, святковий новорічний настрій Чернігів збереже надовго.

Добавлено: 28-12-2015, 09:15
0
0

Похожие публикации


Наверх