онлайн казино Украины

Підвищено вартість проїзду в тролейбусах Чернігова

Підвищено вартість проїзду в тролейбусах ЧерніговаСьогодні, 30 серпня, за сірими стінами Чернігівської міської ради тривало плідне засідання виконавчого комітету. Одне з ухвалених там рішень – підвищення вартості проїзду у міському електричному транспорті з 2 грн до троячки.

Рішення підтримали всі присутні члени виконкому та міський голова Владислав Атрошенко.

Власне, про це точилися балачки попередній місяць і навіть було влаштоване слухання, на якому слід було… слухати.

В той же час вартість місячних проїзних квитків у тролейбусі планують підвищили наступним чином (вид місячного проїзного – його
вартість):
Громадський – 180
Студентський – 90
Учнівський – 45
Для юридичних осіб – 200

Одноразові квити подорожчають з 15 вересня 2017 року, а місячні проїздні – з 1 жовтня 2017 року.

Це вже не перша спроба підвищити вартість проїзду у тролейбусах міста до 3 гривень. Наприкінці липня робоча група міськради затвердила пропозицію щодо підняття вартості проїзду. Питання було винесено на розгляд виконкому. Однак на засіданні це питання не було підтримане і було прийняте рішення про скликання громадських слухань щодо підняття тарифу до 3 гривень.

На громадських слуханнях місцеві жителі не підтримали пропозицію щодо підняття вартості.

Нагадаємо, що із 7 серпня проїзд у маршрутках Чернігова здорожчав до 4,50 грн. На останню сесію міськради виносилося питання низкою фракцій міської ради щодо відміни рішення виконкому про подорожчання проїзду у громадському транспорті.

Заявлялося, що перевізники не виконали низку умов меморандуму. Однак це питання не було включене до порядку денного і затверджене більшістю обранців.

  • 0
Добавлено: 31-08-2017, 08:34
0
1 240

Похожие публикации


Наверх