онлайн казино Украины

На 37 сесії міськради можливий «неприємний подарунок» мікрорайону вулиці Савчука

На 37 сесії міськради можливий «неприємний подарунок» мікрорайону вулиці СавчукаСьогодні чудове свято, але вже завтра біля 2000 мешканців вул. Савчука можуть отримати дуже неприємний подарунок під Новий рік.

Завтра, 20 грудня, на сесію міської ради виноситься проект затвердження проектної документації для будівництва багатоквартирного будинку на вул. Савчука, 5А.

По тому таким же чином можуть з‘явитися проекти багатоповерхівок Савчука, 7Г та Савчука, 11А, які позначено на кадастровій карті України.

Вулиця Савчука має дуже щільну забудову і прибудовувати, краще буде сказати «втулювати» новобудови між існуючими домами на прибудинковій території та на місці дитячого майданчику – це безглуздо й нахабно, особливо враховуючи порушення юридичного порядку оформлення земельних ділянок, що в разі потреби будемо оскаржувати в суді.

Дана забудова може призвести до багатьох проблем з інсоляцією (освітленням), електро та водопостачанням, паркуванням, недостатньою кількість місць в школі та садочку.

А головне, що весь район збудовано на штучному насипу з піску, що в разі додаткової забудови може призвести до жахливих наслідків. В місті є багато інших вільних територій, які можна освоювати, не приносячі шкоду та великі незручності громаді.

Розумію, що моя активна позиція ПРОТИ ЗАБУДОВИ – як кістка в горлі забудовнику та деяким зацікавленим особам, і свідчення тому – брехня та наклеп, яка з’являється останнім часом, але це точно не змусить мене відступитися.

Питання недопущення забудови Савчука піднімала ще на минулій сесії, де разом з мешканцями виступали ПРОТИ та разом весь цей час активно співпрацювали над цією проблемою на районі. Тож зібрані разом біля 1000 підписів проти забудови, проведення відкритих громадських обговорень та активна позиція мешканців, сподіваюсь, переконають депутатів 20 грудня прийняти рішення на користь громади, а не комерційних інтересів забудника!

  • 0
Добавлено: 20-12-2018, 08:32
0
573

Похожие публикации


Наверх