онлайн казино Украины

На Чернігівщині ідуть заходи з ліквідації ситуації в Ічнянському районі

На Чернігівщині продовжуються заходи з ліквідації надзвичайної ситуації в Ічнянському районі. Як повідомляє служба ДСНС України в області, обстановка в зоні НП є стабільною і контрольованою. У селищі Дружба та на адміністративній території арсеналу чергують 12 пожежно-рятувальних загонів для оперативного реагування у разі надзвичайної ситуації. Гасіння триває: станом на 14 годину 11 жовтня, двома пожежними літаками АН-32П здійснено 17 скидів води (136 тон). Всього з початку робіт здійснено 38 скиди води (304 тони). На місці події виконують завдання піротехнічні підрозділи рятувальників.

Загиблих і травмованих внаслідок надзвичайної ситуації не зафіксовано. У 9 пунктах для евакуації розміщено 564 громадян, з них 26 дітей.

Для евакуйованого населення організоване гаряче харчування, їм надається медична та психологічна допомога. Організовано видачу гуманітарної допомоги, яка надійшла як з міст та районів Чернігівщини, так і з інших областей.

З метою недопущення мародерства, в евакуйованих населених пунктах правоохоронними органами здійснюється патрулювання. Для цього залучені 32 пости і патрулі Нацполіції та Нацгвардії. Під охорону взято об’єкти критичної інфраструктури.

6-й арсенал боєприпасів знаходить на балансі Генштабу України і контролюється військовою контррозвідкою СБУ.

Наразі охорону арсеналів боєприпасів посилено по всій території України.

  • 0
Добавлено: 11-10-2018, 18:08
0
1 382

Похожие публикации


Наверх