онлайн казино Украины

Комісія роздивилася прибудову до школи №10 і проти «ремонту за будь-яку ціну»

Комісія роздивилася прибудову до школи №10 і проти «ремонту за будь-яку ціну»Комісія з вивчення стану прибудови до школи №10 сьогодні, 2 жовтня, провела своє чергове засідання не в міській раді, а безпосередньо в приміщенні цієї школи.

Окрім членів комісії, представників політичних партій, батьківської громадськості та керівництва управління освіти там були присутні директори інших чернігівських шкіл.

Зустріч розпочалася з оглядової екскурсії до підвалу, де знаходяться в цьому шкільному приміщенні спортивна зала і майстерні для уроків праці. Тих, хто був там уперше, побачене вразило: дуже низькі стелі, сперте повітря, повна відсутність денного світла й загальна тіснота, яку не виправиш ремонтом – те, чого не відчути там неможливо.

Потім почалося обговорення: члени комісії та багато хто з присутніх висловили свою позицію як щодо побаченого, так і щодо оптимальної подальшої долі будівлі та шкільної мережі міста загалом. Після огляду спортзалу та майстерень у підвалі абсолютна більшість присутніх погоджувалася з тим, що навчальний процес загальноосвітньої школи в такому приміщенні все-таки не відповідає сучасним нормам. Разом з тим, майже всі висловлювалися за те, що будівля має залишатися в розпорядженні управління освіти.

Після того, за пропозицією голови комісії – депутата міської ради Сергія Кирієнка – комісія зробила підсумок своєї роботи. А саме, кожен із її членів проголосував за один з варіантів висновку та додав до нього те, що вважав за потрібне.

У підсумку, за продовження виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт будівлі та проведення ремонтних робіт, не зважаючи на їх вартість, - не проголосував ніхто.

За другий варіант рішення – «Не рекомендую завершувати виготовлення проектно-кошторисної документації на ремонт будівлі та проводити ремонтні роботи» - проголосували 6 членів комісії.

Третій варіант – де голосуючий міг запропонувати якесь інше, власне рішення, відмінне від перших двох – обрали чотири члени комісії.

Сергій Кирієнко висловився за те, що це голосування має стати підсумковим у роботі комісії. Вона в усіх можливих аспектах з’ясувала те питання, для вивчення якого була створена. У підсумковому документі мають бути відображені всі думки й усі висловлені пропозиції. Цей документ буде переданий керівництву міста.

  • 0
Добавлено: 3-10-2018, 10:36
0
626

Похожие публикации


Наверх