онлайн казино Украины

Дитячий садок на Масанах завдяки Ляшку буде відкрито вчасно

Дитячий садок на Масанах завдяки Ляшку буде відкрито вчасноБудівництво першого в Чернігові за часи незалежності України дитячого садочка триває впевненими темпами. І відбувається це за сприяння команди Радикальної партії Олега Ляшка.

На сьогодні будівництво дитячого садочка на 300 місць в мікрорайоні Масани вийшло на фінішну пряму – будівельники зводять дах, ставлять вікна Скоро можна буде приступати до внутрішніх і зовнішніх оздоблювальних робіт.

Будівельники переконані: якщо не буде проблем з фінансуванням, то до кінця року вони впораються із завданням.

Олег Ляшко запевняє: кошти будуть. З огляду на те, що Радикальна партія домоглася виділення коштів на першу частину будівництва – 20 млн гривень і продовжує забезпечувати фінансування сьогодні, у сімей з маленькими дітками, нема підстав для хвилювання. Черговий доказ того, що обіцянки команди Олега Ляшка не розходяться зі справами – новий транш на будівництво дитячого садочка.

– Минулого тижня за ініціативи Радикальної партії було виділено черговий ще 7,5 мільйонів гривень на це будівництво, – розповів Олег Ляшко будівельникам, що зводять дитсадок на Масанах. – Тому ви зараз без затримок маєте можливість продовжувати зводити цей об’єкт. Будуйте його так, щоб було приємно привести потім сюди власних дітей.

Голова Чернігівського обласного осередку Радикальної партії Олег Авер’янов додав, що крім цих 7,5 мільйонів за ініціативи партії було виділено ще 6,5 мільйонів на будівництво школи в Прилуках.

– Це ще одне підтвердження того, що як Радикальна партій і особисто Олег Ляшко каже, так і робить, – зазначив Олег Авер’янов. – Більше того: у нас є домовленість, що в вересні на ці два об'єкти буди виділено 100% коштів, аби до кінця року вони були готові. Я особисто контролюю хід виконання будівельних робіт.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко зауважив: дитсадок на Масанах повинен стати прикладом для всієї України, оскільки десятиліттями в нашій країні дошкільні навчальні заклади лише закривалися.

- Нам потрібно більше дитсадків, шкіл, спортивних шкіл… Потрібно більше щасливих дітей. Потрібно, щоб молодь більше народжувала, аби було кого віддавати в нові садочки, - зазначив народний депутат. На його думку це можливо лише в тому випадку, якщо створити умови для молодих людей, аби ті не боялися народжувати малюків.

- Ми виступаємо за збільшення розмірів державної допомоги при народженні і по догляду за дитиною. Бо на 800 гривень на місяць, які виплачують сьогодні, дитину неможливо навіть прогодувати, - заявив Олег Ляшко. – А крім того, необхідне відновлення масштабних програм житлового будівництва і пільгового кредитування для молодих сімей. Щоб вони могли купити собі житло, народжувати дітей і мати достойну роботу, а не їхати за кордон на заробітки.

- Буде підтримка держави – будуть щасливі батьки і діти. А щасливі діти – то щаслива країна, - резюмував Лідер Радикальної партії і додав, що Чернігів може стати прикладом того, як дбати про майбутнє України.

  • 0
Добавлено: 10-07-2018, 08:45
0
856

Похожие публикации


Наверх