онлайн казино Украины

Олег Ляшко в Чернігові вирішував проблеми освітньої сфери

Олег Ляшко в Чернігові вирішував проблеми освітньої сфериУчора, 21 березня 2018 року, з робочим візитом у Чернігові побував Лідер Радикальної партії, народний депутат України - Олег Ляшко.

Він відвідав Професійний ліцей побуту №13 та ознайомився з перебігом будівництва першого за більш як 20 років дитсадка в обласному центрі.

Про це повідомила прес-служба Чернігівської територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка.

«Держава повинна експортувати не сировину і дешеву робочу силу, а готову продукцію з високою доданою вартістю. Це можливо лише в тому випадку, коли на належному рівні фінансувати галузь освіти. І в першу чергу – професійно-технічну освіту. Адже це – робочі руки. В Державі не можуть всі бути юристами чи економістами – потрібні робочі руки, бо інакше скоро нікому буде сісти за кермо трактора чи пошити одяг. Ми пропонуємо план, який це зупинить і не дасть можливість знищити профтехосвітні заклади в Україні!» - повідомив Олег Ляшко під час зустрічі з освітянами.

Олег Ляшко звернув увагу присутніх на те, що місцеві органи влади, на які держава поклала обов’язок з утримання професійно-технічних ліцеїв, коледжів, училищ, змушені об’єднувати чи закривати їх через брак коштів.

Він вважає, що це неприпустимо.

Лідер фракції РПЛ привітав лауреатів та переможців обласного педагогічного конкурсу «Методичний Олімп», фінал якого відбувався вчора в ліцеї, і вручив квіти та подарунки.

Ознайомившись із перебігом будівництва дитячого садка-ясел у житловому мікрорайоні «Масани», Олег Ляшко разом із міським головою Владиславом Атрошенком та в.о. голови ЧТО РПЛ Олегом Авер’яновим зустрілися з будівельниками.

«Я не хочу, аби ви їхали в Польщу, де мінімальна заробітна плата сьогодні на рівні 500 доларів. Ми зробимо все, аби достойну оплату праці українці мали вдома – поруч із дружиною, дітьми, батьками. Робота у вас буде, зарплата буде, головне – зробіть якісно. В цьому році ми дитячий садок закінчимо, для нас це надзвичайно важливий об’єкт. Перший в Чернігові дитсадок з радянського часу. Для нас важливо, щоб наші діти зростали в нормальних умовах», – сказав лідер РПЛ.

Лідер Радикальної партії впевнений, що згаданий дитсадок має стати взірцевим для всієї України. Тут використано якісні будівельні матеріали і сучасні опалювальні технології. Це дасть змогу заощадити кошти на опалення і за декілька років отримати економію на вартості всього обладнання.

Нагадаємо, дитсадок на 300 місць вже цього року планується здати в експлуатацію цьогоріч. Процес виділення субвенції на будівництво цього закладу, який мешканці району чекали понад 20 років, був на особистому контролі лідера Радикальної партії.

  • 0
Добавлено: 23-03-2018, 08:06
0
731

Похожие публикации


Наверх