онлайн казино Украины

Міськрада виділить постраждалим від дощу по 5 тисяч

Міськрада виділить постраждалим від дощу по 5 тисячСьогодні, 5 липня, члени виконкому Чернігівської міськради одноголосно затвердили рішення щодо надання матеріальної допомоги з міського бюджету мешканцям міста, які постраждали від сильної зливи, що сталася 30 червня.

Сума називається попередньо по 5 тисяч на одну оселю.

Така допомога поки що буде надана 95 громадянам, від яких надійшли заяви та вже складені відповідні акти.

Отримати її люди зможуть вже з понеділка наступного тижня у відділі обліку та звітності міської ради (каб. 45-46).

Попередньо це ж питання обговорювалося сьогодні на розширеній міській нараді в Чернігівській міській раді, на якій були також присутні постраждалі мешканці.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко зазначив, що це питання дуже ретельно обговорювалося і в результаті колегіально було вирішено, що усі постраждалі від сильної зливи отримають матеріальну допомогу від міськради однакового розміру.

Сума поки що визначається, але однозначно вона буде більша, аніж 3 тисячі гривень, і затверджуватиметься вона в цей же день на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

Начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Григорій Годун повідомив, що станом на ранок 107 чернігівців звернулися із заявами про те, що їхнє приватне житло постраждало від стихійного лиха та потребує обстеження, 97 домоволодінь вже обстежені комісійно, відповідних актів вручено – 42 і підготовлено - 27.

Окрім того, про матеріальну допомогу на відшкодування втрат до міськради письмово звернулося 80 мешканців.

  • 0
Добавлено: 6-07-2018, 09:27
0
719

Похожие публикации


Наверх