онлайн казино Украины

На Майдані мільйони заробили, ще й у маршрутках хочуть задарма їхати!

На Майдані мільйони заробили, ще й у маршрутках хочуть задарма їхати!«Платіть гроші, ви ж на Майдані мільйони заробили!» – так встановлює свої порядки суворий і непохитний володар керма маршрутки з держномером СВ8895ВЕ маршруту №3 (ТЦ «Епіцентр» - Дачі (с. Киїнка), яку йому доручило ДП «Пассервіс».

Так вкотре у Чернігові 30 травня стався скандальчик через те, що бажання перевізника розійшлися з вимогами закону.

Як постраждала сторона в даному разі виступає Юніс Аскеров – депутат Деснянської райради та учасник Революції Гідності, що зазнав поранень – під час незаконного застосування сили підрозділ «беркуту» прострелив йому руку, а під час побиття в полоні розбили голову.

Торік Рада прийняла закон №2203-VIII, який гарантує пораненим під час Революції гідності ті самі соцгарантії, якими володіють учасники бойових дій.

«На випадок ігнорування водієм маршрут №3 вимого чинного законодавства буду реагувати жорстко. Адже порушення з боку водіїв ДП «Пассервіс» носять постійний характер, – прокоментував Юніс Аскеров. – Для них не існує дітей-інвалідів, дітей з багатодітних сімей, для них є одне – нажива. Причому, як мені повідомляють колеги з ОДА, вони отримують компенсацію за перевезення «пільовиків», щоправда за декілька місяців. Нехай свій висновок надасть прокуратура, управління транспорту міськради».

Як повідомлялося, раніше у Чернігові вже були випадки, коли пільговики, зокрема учасники АТО, гуртом каталися по колу в маршрутці, аби доступно пояснити водіям місцевих перевізників свої права. Також водіїв активісти змушували вибачатися за свою відмову і хамство. А в березні водію 25 маршруту було роз’яснено про пільгові місця «із занесенням в обличчя».

В правовому полі один з пільговиків відсудив у «Пассервіса» дві тисячі гривень за відмову водія.

Однак, незважаючи на всі ці випадки (про які стало відомо), чимало водіїв маршруток все одно вперто відмовляють пільговикам.

  • 0
Добавлено: 7-06-2018, 12:28
0
734

Похожие публикации


Наверх