онлайн казино Украины

Юніс Аскеров: Я розумію силу молитви

Юніс Аскеров: Я розумію силу молитвиВчора у Чернігові відбувся захід з вшанування військових капеланів Чернігівщіни "З Вірою, Надією, Любов'ю", який був приурочений до однойменного свята Православної церкви.

Урочистості розпочалися із заупокійної літії, яку відслужив разом з капеланами архієпископ Чернігівській і Ніжинський УПЦ КП Євстратій за загиблими Героями біля меморіальної Дошки Пам'яті на Красній Площі і продовжилися у кіномистецькому центрі нагородженням військових священиків.

Опісля церемонії нагородження, відбулася презентацієя документального фільму "Немає більшої любові", який знімався протягом 3-х років війни в зоні бойових дій. Автор: Тетяна Миргородська.

Оператори: Ігор Волосянкін, Олег Головатенко, Віктор Карпенко, Григорій Коцюра.

Одним із тих, хто висловлював слова вдячності капеланам за душпастирську та матеріальну опіку був член Координаційної Ради волонтерської мережі «Вільні Люди», боєць «Самооборони Майдану» і учасник АТО Юніс Аскеров.

- Вперше я серйозно пізнав силу молитви у часи Майдану, в часи коли на Інститутській та Грушевського проливалась кров - розповідає Юніс Аскеров, - і я не скажу, що я став ревним віруючим. Проте розумію, молитва є нашою зброєю, тож капелани знаходячись на передовій укріплюють наше військо».

  • 0
Добавлено: 2-10-2017, 07:34
0
712

Похожие публикации


Наверх