онлайн казино Украины

На кладовище мають встигнути всі!

На кладовище мають встигнути всі!15 та 16 квітня будуть так звані «діди» – поминальні дні. В ці дні багато хто бажає потрапити на цвинтар…

Тож управлінню транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міськради доручено спільно з перевізниками організувати і забезпечити перевезення пасажирів до кладовищ. Особливу увагу слід приділити пасажирським перевезенням на Яцево.

Відповідне розпорядження підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко ще 6 квітня.

До мережі міських автобусних маршрутів загального користування будуть внесені тимчасові зміни, оскільки частина маршрутів спрямуватиметься до кладовища «Яцево».

ПАТ «Чернігівавтосервіс» забезпечуватиме максимальне залучення автобусів великої місткості на тимчасові маршрути до кладовища «Яцево».

Зокрема, 15 квітня з 10 до 16 години автобуси № 43 рухатимуться за маршрутом «Вокзал – кладовище «Ялівщина – Олександрівка». Також працюватиме додатковий автобусний маршрут «Магазин «Сіверський» – кладовище «Яцево».

Крім того, комунальне підприємство «Чернігівське тролейбусне управління» 15 квітня спрямовуватиме до кінцевої зупинки «Сіверянка» максимальну кількість (не менше, ніж по дві одиниці) тролейбусів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими можливостями (з відкидним пандусом), з маршрутів № 1 «Вокзал – Сіверянка», № 10 «ЗАЗ – Сіверянка» та № 11 «Вул. Незалежності – Бобровиця». Інший рухомий склад на цих маршрутах розвертатиметься на зупинці «Бобровиця».

З 15 по 17 квітня графік роботи тролейбусів на маршрутах № 1 «Вокзал – Сіверянка», № 3 «Вокзал – ЗАЗ» та № 5 «Вокзал – Подусівка» плануватиметься з урахуванням часу відправлення та прибуття приміських поїздів, особливо для перевезення пасажирів з 6 до 9 години та з 19 до 24 години.

Напередодні поминальних днів управління житлово-комунального господарства міськради спільно з комунальними підприємствами міста забезпечить вчасне прибирання та вивіз сміття з міських кладовищ, додатковий проїзд для легкового автотранспорту біля центрального входу до кладовища «Яцево» та рух легкового автотранспорту по території із заїздом та виїздом через головні ворота кладовища.

Крім того, буде встановлений переносний металевий турнікет на протяжність 150 метрів та додатковий дорожний знак 4.11 «Рух легкових автомобілів» з табличкою 7.3.1 «Напрямок дії» по вулиці Кленовій.

КП «АТП-2528» за необхідністю забезпечить ремонт дорожнього полотна та оновлення дорожньої розмітки по вулиці Кленовій і вулиці Шевченка на під’їздах до кладовища «Яцево». Також щодня 14 – 16 квітня очищуватиметься та зволожуватиметься дорожнє полотно по вулиці Кленовій і стоянки для автотранспорту перед кладовищем «Яцево».

Охорону громадського порядку, регулювання та безпеку дорожнього руху транспорту і пішоходів біля в’їзду й на території кладовища «Яцево» 14 – 17 квітня забезпечуватиме КП «Муніципальна варта», Управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції, Головне управління Національної поліції в Чернігівській області.

15 та 16 квітня з 9 до 17 години обмежуватиметься рух вантажного автотранспорту, що здійснює транзитні перевезення у напрямку від с. Рівнопілля (Чернігівський район) на перехресті пр. Миру – вул. Кільцева та у напрямку від с. Новоселівка (Чернігівський район) до вулиці Кільцевої, на ділянці вулиці Шевченка від вулиці Кленової до вулиці Малиновського.

Також у разі сприятливих погодних умов буде організований наскрізний виїзд легкового автотранспорту з кладовища «Яцево» у північно-західному напрямку на автодорогу районного значення Чернігів – Товстоліс – Петрушин.

Біля кладовища «Яцево» чергуватимуть укомплектований автомобіль технічної допомоги та дизель-генератор значної потужності з оператором для забезпечення подачі електроживлення у разі аварійного відключення, два автомобіля швидкої медичної допомоги та відділення Чернігівського міського відділу Управління ДСНС України у Чернігівській області.

  • 0
Добавлено: 11-04-2018, 08:17
0
750

Похожие публикации


Наверх