онлайн казино Украины

На Яцево крадуть прапори з могил воїнів

На Яцево крадуть прапори з могил воїнівНа Яцево крадуть прапори з могил воїнів
На Яцево крадуть прапори з могил воїнів

На чернігівському кладовищі Яцево, де поховано більшість чернігівських бійців, які загинули в боях з московськими загарбниками, зникають вудочки з національними прапорами, встановлені біля могил захисників.

До певного часу чернігівські націоналісти припускали, що зникнення символіки – цілеспрямована диверсія прихильників «русского мира». Подобові чергування та варта не дали бажаних результатів.

Та нині схоже на те, що це – не робота диверсантів, а діяльність представників однієї широко відомої в народі національної меншини. Її найнижча «каста» не гребує грабунком кладовищ.

Про це повідомляє організація «С14 Чернігів».

Так, за інформацією, отриманою від таксистів, чернігівські цигани з метою наживи викрадають з кладовища пластикові вудочки, що слугують флаштоками.

«При цьому жовто-блакитні стяги смагляві вандали просто прикопують в землю.

Враховуючи складну ситуацію в українському прикордонні та неприпустимість дестабілізації політичної ситуації українські націоналісти вимагають від циганського барона негайно знайти винних, змусити їх публічно покаятись у вчиненому, просити прощення у родичів загиблих героїв та встановити на місце викрадених флаштоків мателеві», – сказано у повідомленні.

  • 0
Добавлено: 14-03-2018, 08:14
0
752

Похожие публикации


Наверх