онлайн казино Украины

Великий фермерський ярмарок додав весняного настрою чернігівцям

Великий фермерський ярмарок додав весняного настрою чернігівцямУ суботу, 31 березня на території Відритого громадського простору "RemZavod" відбувся Великий Фермерський ярмарок.

Попри дощ, ярмаркові заходи відвідало більш як три тисячі чернігівців та гостей міста: вони неабияк цінують можливість придбати високоякісні товари безпосередньо у виробників.

"До ярмарку долучилися товариство "Колос", "Маяк" з Ніжинського району, Коропський завод товариства "СиР", Державне підприємство "Чайка", філія "Чемер", Ічнянський завод сухого молока та масла, Щорський завод продтоварів, товариство "Ратибор", Приватне сільськогосподарське підприємство "Пісківське" та ще кількадесят учасників", - розповіли організатори.

Так, неабияке зацікавлення покупців викликала продукція ПСП "Пісківське" з Бахмаччини. Представники підприємства пропонували відвідувачам ярмарку м'ясо-молочну продукцію та борошняні кондитерські та інші вироби.

"Ми тут уперше. Бачите, як погода нас зустріла. Та який би дощ не був, ми раді, що приїхали до вас", - говорить заступник директора з торгівлі підприємства Галина Варчак.

За її словами, підприємство займається тваринництвом, рослинництвом, переробкою молока та виробництвом молочних продукції. Має відповідні потужності й великий колектив, постійно працює над впровадженням нових технологій.

Чимало чернігівців поцінувало продукцію ДП "Чайка". Співробітники підприємства Вадим Хижняк та Галина Степаненко розповіли, що представляють продукцію підприємства на "Ремзаводі" вдруге, вона має добрий попит, відома в усій Україні.

Як інформує сайт підприємства, серед напрямків діяльності ДП "Чайка" - виробництво високоякісної сільгосппродукції, переробка та забезпечення потреб громадського харчування Адміністрації Президента України, Верховної Ради

України, Кабінету Міністрів України, Державного управління справами та інших органів, установ та організацій, а також реалізація сільськогосподарської продукції іншим споживачам.

Організатори Великого фермерського ярмарку підготували доволі насичену програму. Весняного настрою відвідувачам додали святковий концерт, цікаві конкурси, розваги та безкоштовна солодка вата для дітей.

Нагадаємо, попереднім масштабни заходом подібного спрямування був тематичний Фест-ярмарок "SALO", що відбувся 10 лютого.

Як повідомляла "Свобода.ФМ", завданням згаданого фесту є удосконалення постійно діючого щосуботнього Фермерського ярмарку. Його метою є збереження та поглиблення культурних загальнонаціональних та місцевих традицій, формування нового подієвого туристичного маршруту, зазначають організатори.

  • 0
Добавлено: 4-04-2018, 08:16
0
743

Похожие публикации


Наверх