онлайн казино Украины

Олег Ляшко: «Держава має знайти гроші на ліки для онкохворих»

Олег Ляшко: «Держава має знайти гроші на ліки для онкохворих»Радикальна партія України виступає за виділення грошей на надання безкоштовних ліків для онкохворих при ухваленні змін до Державного бюджету.

Про це 5 липня у Чернігові заявив її лідер, народний депутат Олег Ляшко.

Він переконаний: люди не повинні помирати через брак коштів на медикаменти. З цієї ж причини РПЛ проти так званої медичної реформи від уряду, яка зробить медицину платною для всіх та призведе до масового скорочення лікарів та закриття лікарень. Олег Ляшко натомість пропонує ввести медичне страхування для тих, хто має гроші платити. А про соціально незахищені верстви населення має піклуватися держава, впевнений головний радикал.

На його думку, медична галузь має фінансуватися з Державного, а не з місцевих бюджетів, які не в змозі нести таку нелегку ношу. "Я не дам комусь вас ображати, - пообіцяв Олег Ляшко, дякуючи лікарям обласного онкодиспансеру за їх шляхетну роботу. - Той, хто рятує життя людей, заслуговує на прижиттєвий пам'ятник. Медицина Чернігівщини має працювати. Тому при ухваленні змін до Держбюджету ми хочемо домогтися виділення грошей на ліки від онкології".

Лідер Радикальної партії разом з очільниками області та міста, а також колегами по парламенту, що представляють Чернігівщину, взяв участь у закладенні капсули на місці будівництва корпусу обласного онкодиспансеру, який буде оснащений унікальним лінійним прискорювачем для променевої терапії. Останній коштує аж 98 мільйонів гривень. Тих, грошей, які вдалося відшукати, недостатньо. Тому сьогодні Олег Ляшко також поставив підпис під Меморандумом про наміри щодо співробітництва між Чернігівською облдержадміністрацією, обласною радою та народними депутатами щодо сприяння забезпеченню високовартісним медичним обладнанням обласного онкодиспансеру.

Зранку лідер Радикальної партіі зустрівся та поспілкувався з колективом Приватного підприємства "Маркет Ліс", що в селі Новий Білоус Чернігівського району, де політику подякували за запровадження мораторію на вивіз лісу.

  • 0
Добавлено: 6-07-2017, 11:01
0
836

Похожие публикации


Наверх