онлайн казино Украины

Струм не б’є тих, хто в тролейбусі. Він б’є тих, хто заходить

Струм не б’є тих, хто в тролейбусі. Він б’є тих, хто заходить«А был ли мальчик?» – залишилося хіба що так сказати для повного усунення від проблеми комунальнму підприємству «Чернігівське тролейбусне управління» у своє виправдання в інтерв’ю комунальному телебаченню та телебаченню, пов’язаному з міським головою.

Мало того: ми навіть не бачимо відповідальних (?) осіб ЧТУ, а лише… речника.

Мова про те, як 11-літнього хлопчика начебто вдарило струмом, коли той заходив у тролейбус, від чого дитина впала й розбила голову об бордюрний камінь.

Випадок вже, як повідомлялося, розслідують «відповідні органи». А нам цікава сама тенденція і реакція ЧТУ, яку підхопили місцеві телеканали.

Микита Вікторов, речник ЧТУ, запевняє, що підприємство не зафіксувало нічого про халепу, винуватцем якої може бути саме ж підприємство:

«Було звернення відразу до диспетчера на лінії, він фіксує всі події, які сталися. У нього жодної інформації про подію не було. В той час, який вказаний у заяві матері, проїзджав тільки новий тролейбус . він обладнаний системою, яка попереджає цей струмовитік», – заявив він знімальній групі чернігівської філії НСТУ.



А ось на 1 хвилині 36 секунді речник ЧТУ запевняє, що в разі витоку струму на корпус тролейбуса «трясло» б усіх пасажирів тролейбуса:



Це сказав речник підприємства, котре займається ЕЛЕКТРОтранспортом, і не якимось вантажним, а пасажирським.

До цієї заяви пана Микити є запитання: а чому не б'є струмом всіх пташок, які сидять на голих дротах ліній електропередач, хоча ті дроти й знаходяться під напругою? При чому напругою навіть не побутовою, а часом значно більшою.

Сподіваємося, Микита дасть уточнення бодай згодом, наприклад, через Facebook, щоб додати його тут.

А поки що нагадаємо випадки, аналогічні тому, який чи то стався, чи ні з 11-літнім. Щодо цих випадків у КП «ЧТУ» начебто не було заяв із сумнівами у їхній реальності:

Прийняв удар струмом і врятував дівчинку
Тролейбус вдарив струмом
Опис подій там вже не з перших рук, але в обох випадках, зверніть увагу, йдеться про удар струмом під час входу до тролейбуса.

Про те, щоб «трусило» інших пасажирів, там нічого не сказано. Та воно й зрозуміло (принаймні, тим, хто не пустив у школі фізику повз вуха), що пасажири всередині тролейбуса знаходяться в тій же ситуації, що й птахи на дротах: є напруга на лінії чи немає – птахів струм не б’є.

  • 0
Добавлено: 12-03-2018, 08:02
0
817

Похожие публикации


Наверх