онлайн казино Украины

Волонтерський центр «Справедливість» доправив допомогу на передову

Волонтерський центр «Справедливість» доправив допомогу на передовуКоманда Чернігівського Руху Валентина Наливайченка передала допомогу захисникам України на бойові позиції в Красногорівку, Мар’їнку, Новотроїцьке та Бахмут.

Як раніше повідомлялося, чернігівські волонтери привезли в зону АТО на замовлення ліки, маскувальні сітки, воду, консервації, берці та багато іншого.

Бійці з «Донбасу» в Бахмуті були неабияк раді автозапчастинам та буржуйці. Цього вантажу вони дуже чекали, спеціально дзвонили волонтерам та просили привезти.

У Мар’їнці волонтери завітали до бійців з ДУК «Правий сектор». А в Красногорівці, окрім того, щоб доставити вантаж для хлопців з «УДА» волонтерам вдалося поспілкуватися з парамедиками.

Зараз ситуація на фронті дуже складна. Адже для бійців посилилися дві проблеми: постійні обстріли та холод. Нині тривають обстріли по всій лінії розмежування як вночі, так і вдень. Їм ніколи бодай трохи відпочити, постійно свистять кулі над головою. Але не зважаючи на цю активність з боку агресора, українським бійцям не можна стріляти у відповідь.

Інша велика проблема – це холод. Чернігівські волонтери намагаються хоч трохи полегшити ситуацію, вони привезли на передову багато теплих речей, ковдр, теплого взуття та шкарпеток. Одначе поки тривають такі морози, бійцям на передовій непереливки.

  • 0
Добавлено: 27-02-2018, 08:05
0
1 051

Похожие публикации


Наверх