онлайн казино Украины

Чернігівських перевізників за рік оштрафували «аж» на 16 тисяч грн

Чернігівських перевізників за рік оштрафували «аж» на 16 тисяч грнЗа майже рік дії системи штафів було складено 57 актів на порушення з боку перевізників на суму майже 16 тисяч грн.

Про це заявили активісти під час прес-конференції «Чи реально зробити громадський транспорт зручним за бюджетні кошти?».

За майже рік дії системи штафів було складено 57 актів на порушення з боку перевізників на суму майже 16 тисяч грн.

Про це заявили активісти під час прес-конференції «Чи реально зробити громадський транспорт зручним за бюджетні кошти?».

Як відомо, перевізники, котрі систематично порушують права пасажирів під час перевезення, мають понести фінансове покарання. Саме з таким нововведенням був прийнятий договір на перевезення з кожним перевізником в січні 2017 року.

До переліку порушень відносяться такі як: невиконання розкладу руху, особливо в вечірній час, відсутність уніформи у водіїв, порушення санітарно-естетичного і технічного стану салону, вихід на лінію транспорту без gps-трекеру.

За 11 місяців дії системи штрафів представники Управління транспорту за зв’язку міськради склали 57 актів на сплату штрафу за порушення з боку перевізників на суму 15810 грн.

Цікаво, що найбільшими порушниками серед 13 перевізників виявились два підприємства, котрі обслуговують найбільшу кількість маршрутів у місті: ДП «Пассервіс» та ТОВ «Пассервіс-Люкс» (42 акта).

Друге місце серед перевізників-порушників займає ТОВ «Пасавто-ЛТД» - 11 актів. 4 акти були виписані ПП «ЧАК плюс». До речі, за словами Управління транспорту та зв’язку, всі акти були «погашені».

Прес-конференція відбулась в рамках проекту Громадської організації «Агенція міських ініціатив» “Громадський транспорт: ефективність використання бюджетних коштів” за фінансової підтримки Міжнародного Фонду “Відродження”.

  • 0
Добавлено: 9-12-2017, 10:03
0
682

Похожие публикации


Наверх