онлайн казино Украины

Поки триває «покращення» світлофорів, будуть новини про збитих пішоходів і пом’яті пепелаци

Поки триває «покращення» світлофорів, будуть новини про збитих пішоходів і пом’яті пепелациЛевова частка ДТП, як не більшість, стається на перехрестях. Причини банальні: не помітив, не додивився, не розібрався в незнайомому місці або класичне «Ех, проскочу!».

Щоб розвести потоки транспорту, є світлофор. А якщо він не працює на пожвавленому перехресті – там має бути регулювальник.
Але інший порядок організації руху (тобто її відсутність) – у Чернігові.

Ось, скажімо, вчора, 28 листопада, у водів Чернігова було свято: запустили світлофор на перехресті просп. Миру та вул. Софії Русової. Але поки його запустили після відключення (чи зняття), там через відсутність звичного світлофора та збіг ускладнюючих обставин легковик збив жінку.

Суто юридично вся провина, напевно, покладена на водія. А той, хто на кілька днів «вирубає» світлофор – звітує, що це узгоджено і зроблено за планом.

Так і треба було. А пізніше там ще було зіткненя з тролейбусом і вулиця «засніжена» паперами з легковика. Все за планом.
Напевно, точно так, за таким же планом, нині не працює світлофор на ще більш жвавому перехресті проспекту Перемоги та вул. Гонча (раніше Горького). А на вулицях - ожеледиця!

«Я, конечно, понимаю, что в городе идет "покращення", и надо подождать... Но почему на подобных оживленных перекрестках, учитывая погодные условия (особенно в позднее время суток) нет регулировщиков – вопрос риторический. Это не входит уже в обязанности Патрульной полиции после реформы? – йдеться у спілкуванні у спільноті Facebook «Автомобильный форум Чернигова». – Там пешеходам и так после окончания перехода надо выдавать медали "за взятие перекрестка Победы Х Горького" и особо удачливым его продвинутую версию – "в вечернее время"».

Зранку 29 листопада, за повідомленнями водіїв у профільних спільнотах, не працював світлофор навіть на перехресті двох проспектів Чернігова – центральному перехресті міста, перехресті НЕ типовому. План?

  • 0
Добавлено: 30-11-2017, 08:28
0
939

Похожие публикации


Наверх