онлайн казино Украины

«Артистам легкої поведінки» не завадить заборона

«Артистам легкої поведінки» не завадить заборонаМіський голова Чернігова заборонив (як вже повідомлялося) виступати в комунальних закладах міста артистам з антиукраїнською позицією.

Однак така заборона аж ніяк не завадить виступати таким артистам, скажімо, на сцені Чернігівського обласного музично-драматичного театру ім. Шевченка в самісінькому центрі міста.

І це логічно, бо театр, як бачимо вже з його назви – обласний. Не логічно дещо інше… Але про це – наостанок.

У Чернігові 23 грудня в обласному драмтеатрі ім. Шевченка відбудеться гранд-фінал XII Національного конкурсу краси «Княгиня України».
«Де, як не в древньому місті, схили якого пам'ятають і ті давні часи, і тих князів та княгинь, які творили історію нашої неньки України. Адже саме славетний Чернігів протягом століть був центром одного з найбільших князівств Київської Русі», – неодноразово підкреслював Генеральний продюсер конкурсу Олександр Главацький про власний вибір міста проведення конкурсу.

Ведучим, як завжди, буде незрівнянний шоумен Діма Коляденко. Також свій запал покаже молодий виконавець Роман Скорпіон.
А хедлайнером Гранд-фіналу буде заслужений артист України Віталій Козловський.

За словами Віталія Козловського, Росія не є агресором, бо насправді невідомо, хто винен в тому, що на південному сході країни ведуться бойові дії. Окрім того, він прихильно ставиться до виступів українських виконавців на території РФ.

Конкурс проходитиме за підтримки Чернігівської обласної та міської влади.

  • 0
Добавлено: 28-11-2017, 08:21
0
958

Похожие публикации


Наверх