онлайн казино Украины

Мощення старовинною цеглою буде тільки на пішоходній зоні Красної площі

Мощення старовинною цеглою буде тільки на пішоходній зоні Красної площіБагатьох чернігівців, судячи з реакції в соцмережах, цікавить: куди подінуть клінкер з центральної площі міста під час її реконструкції?

На це питання відповів Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко сьогодні під час розширеної щотижневої наради з керівниками всіх міських служб.

За його словами, планується, що в разі реконструкції головної площі Чернігова клінкер буде перебраний, і кращий за станом послужить для мощення пішохідної зони площі. Автомобільне ж коло буде викладене більш міцним матеріалом – гранітом. І все це вкладатиметься на бетонній основі.

Позаяк питання про подальшу долю демонтованих будівельних матеріалів цікавить чернігівців у зв’язку з ремонтними роботами на багатьох міських об’єктах, Владислав Атрошенко доручив усім міським службам інформувати про це чернігівців через змі та офіційний веб-портал міської ради в обов’язковому порядку:

«Що б не було демонтоване: паркани, граніт, тощо – повідомляйте кількісні характеристики, де матеріал у подальшому знаходиться на відповідальному зберіганні і як буде використовуватися. Якщо це паркани – то скільки метрів, якщо граніт з фонтанів – то яка його товщина, площа і т.ін.», – наголосив він.

  • 0
Добавлено: 23-11-2017, 08:54
0
821

Похожие публикации


Наверх