онлайн казино Украины

КП «Зеленбуд» обіцяє «місто-сад» вже до кінця року

КП «Зеленбуд» обіцяє «місто-сад» вже до кінця рокуНа вулицях Чернігова до кінця 2017 року КП «Зеленбуд» висадить 7285 дерев (сім тисяч двісті вісімдесят п'ять).

На даний час вже висаджені 3600 із них – це у півтора рази більше, аніж знесених дерев по всьому місту, кількість яких складає 2005 шт.
Про це розповів начальник КП «Зеленбуд» Чернігівської міської ради Роман Старіков 16 листопада на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

Перед цим Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко запитав його про виконання доручення: висаджувати більшу кількість дерев, ніж зноситься по всьому місту загалом.

Роман Старіков відповів, що на сьогоднішній день це виконується.

«У цю суботу висадження не будуть проходити, оскільки є певні процедури, які наразі закінчуються. Це допорогова закупівля рослин через систему ProZorro, після завершення якої ми отримаємо відкладені для нас саджанці. Сподіваюся, що на наступному тижні висаджування продовжаться. Погодні умови дозволяють це робити. Зараз йде заміна застарілих дерев уздовж пр. Миру, де вчора були висаджені 25 сакур.

Крім того, днями у сквері Богдана Хмельницького з’явилися ще 62 нових дерева. Це саджанці вже зі сформованою кроною», - сказав начальник КП «Зеленбуд».

  • 0
Добавлено: 20-11-2017, 08:47
0
924

Похожие публикации


Наверх