онлайн казино Украины

Скандальна кондуктор звільняється

Скандальна кондуктор звільняєтьсяЗа версією класика Михайла Булгакова, яку він озвучив за допомоги свого героя кота Бегемота, нема в світі гіршої роботи, як «служить кондуктором в трамвае».

Кондуктор комунального підприємства Чернігівське тролейбусне управління Валентина Клименко, котра стала ще більш широко відомою після скандалу з випадінням з тролейбуса 79-літньої бабусі, звільняється.

Звісно, робота з широкими колами людей не легка. Особливо якщо брати на себе такий тягар, як войовниче вимагання посвідчення пенсіонера за віком у кожної 80-літньої людини.

Так розповіли про інцидент деякі міські ЗМІ у своїх відеосюжетах:





Керівництво ЧТУ не квапиться, рогглядаючи інцидент.

«Наразі ми вивчаємо всі ці версії, будемо спілкуватися зі свідками, тільки потім можна буде дати офіційну фінальну заяву. Оперативних звернень до диспетчерської ЧТУ не надходило, а поскаржилися про пригоду лише за кілька годин. У нас завжди працює диспетчер, інспектор служби безпеки руху, вони були б там за 10 хвилин, але звернень, на жаль, не було», – прокоментував Нікіта Вікторов – фахівець із зв’язків із громадськістю КП «ЧТУ».

Валентина Клименко працювала кондуктором більше 10 років, переконує: такий гучний інцидент у неї трапився вперше. Вона вже написала заяву на звільнення.

«Написала я заяву, який може бути стан, коли людину оббрехали ні про, що начальник сказав: або шукайте цю жінку, щоб вона підтвердила, як я кажу, або пишіть заяву, я не хочу принижуватися», – сказала скандальний кондуктор Валентина Клименко.

  • 0
Добавлено: 8-11-2017, 08:53
0
827

Похожие публикации


Наверх