онлайн казино Украины

Зміни у структурі виконавчих органів Чернігівської міськради

Зміни у структурі виконавчих органів Чернігівської міськрадиЧернігівські депутати затвердили зміни у структурі виконавчих органів міської ради 26 жовтня під час засідання 24 сесії міськради VII скликання.

А саме вирішено наступне:

1. Перейменувати структурний підрозділ (зі статусом юридичної особи) – управління транспорту та зв’язку Чернігівської міської ради в управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку Чернігівської міської ради (що відповідатиме Коду нової відомчої класифікації 19 – орган з питань інфраструктури).

2. Припинити шляхом реорганізації через приєднання до Виконавчого комітету Чернігівської міської ради структурні підрозділи (зі статусом юридичної особи):
- управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради;
- управління стратегічного розвитку міста Чернігівської міської ради.

3. Утворити нові структурні підрозділи (без статусу юридичної особи), для подальшого виконання покладених завдань і функцій, відповідно:
- відділ квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради;
- відділ міжнародних відносин Чернігівської міської ради.

Окрім того, відповідним рішенням обрані голови комісій з припинення, яким доручено подати в установленому порядку на затвердження міському голові пропозиції щодо кількісного та персонального складу комісій з припинення.
Як пояснила начальник фінансового управління міської ради Олена Лисенко, передумовою прийняття цього рішення є Наказ Міністерства фінансів України (№ 793 від 20 вересня 2017 року), яким затверджено нову Типову відомчу класифікацію видатків та кредитування місцевих бюджетів. Цей Наказ набирає чинності з 1 січня 2018 року.

Відомча класифікація містить кодифікований перелік головних розпорядників коштів місцевого бюджету, на основі якої Казначейство України складає та веде єдиний реєстр усіх розпорядників і одержувачів бюджетних коштів.

Відповідно до нової відомчої класифікації з 1 січня 2018 року в ній не передбачені коди для трьох головних розпорядників коштів міського бюджету, а саме структурних підрозділів Чернігівської міської ради (зі статусом юридичної особи):

управління транспорту та зв’язку;
управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду;
управління стратегічного розвитку міста.

За словами начальника юридичного відділу міської ради Романа Миколаєнка, зазначені зміни до структури виконавчих органів Чернігівської міської ради вносяться з метою врегулювання питань фінансування головних розпорядників коштів міського бюджету з 1 січня 2018 року. "На даний час інших варіантів не має, оскільки з нового року не можна буде виплачувати заробітну плату людям, які будуть там працювати, якщо залишити так як є", - сказав він.

  • 0
Добавлено: 28-10-2017, 09:48
0
1 040

Похожие публикации


Наверх