онлайн казино Украины

П’яна дама невдало прогулялася з чоловічою «пропажею»

П’яна дама невдало прогулялася з чоловічою «пропажею»18 вересня близько 9 ранку екіпаж патрульної поліції прибув на вулицю Рокоссовського до однієї з багатоповерхівок – місцеві поскаржилися на невідому жінку, яка п’яною ходила під’їздом і чіплялася до людей.

Поспілкувавшись із жінкою, поліцейські з’ясували, хто вона і де живе, а ще звернули увагу на чоловічу барсетку, яку вона тримала в руках.

Спочатку на запитання патрульних жінка відповіла, що барсетка її, а коли правоохоронці попросили оглянути барсетку і знайшли всередині документи, видані на ім’я зовсім іншої особи, та ще й чималу суму грошей, жінка одразу відмовилася від попередньої версії та заявила, що сумка належить її знайомому, який живе у цьому будинку. Проте згадати, в якій саме квартирі він мешкає, не змогла. До того ж мешканці будинку повідомили, що бачать її вперше.

Перевіряючи дані зі знайденого паспорту, поліцейські встановили, що кілька годин тому власник документу звернувся до поліції із заявою про викрадення барсетки з документами й грішми.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

  • 0
Добавлено: 20-09-2017, 09:54
0
770

Похожие публикации


Наверх