онлайн казино Украины

МВС: Мазурок міг застрелитись по дорозі додому

МВС: Мазурок міг застрелитись по дорозі додому У ході розслідування після виявленого тіла підозрюваного у вбивствах в "Каравані" правоохоронці встановили, що через Сирецький парк, в якому знайшли тіло Ярослава Мазурка, він міг іти до свого дому.

Припущення про те, що Ярослав Мазурок міг вчинити самогубство через нездійснену спробу побачитись з рідними, правоохоронці висловили після того, як собака на місці розслідування взяв слід на шлях, який вів до будинку Мазурка.

Ймовірно, що Мазурок хотів попрощатись чи просто побачитись з рідними, але зрозумів, що це неможливо через влаштовану засаду. Після цього підозрюваний у вбивствах в "Каравані" міг вчинити самогубство.

Крім того, у міліції заперечили, що Ярослав Мазурок міг прожити в гаю півтора місяці. Правоохоронці пояснили, що в них були дані про переміщення Мазурка до іншої області.

До слова, киянин, який виявив тіло підозрюваного у вбивствах в "Каравані" Ярослава Мазурка, хоче отримати обіцяну винагороду у розмірі 100 тисяч гривень.

Нагадаємо, УНН, посилаючись на джерело з МВС, повідомило, що тіло Ярослава Мазурка знайшли 7 листопада всього за 500 метрів від будинку, де живе його родина і де він сам був зареєстрований.

Добавлено: 10-11-2012, 11:50
0
0

Похожие публикации


Наверх