онлайн казино Украины

Кепсько стало з комфортом у Чернігові за рейингом «Фокусу»

Кепсько стало з комфортом у Чернігові за рейингом «Фокусу»Чернігів опинився лише на 20 місці серед обласних центрів України за комфортністю життя в місті.

Такі результати дослідження журналу «Фокус».

Чернігів набрав 33,4 бала зі ста можливих.

Гірше за Чернігів, згідно з дослідженням, тільки у Сумах і Херсоні.

Серед головних недоліків міста – низькі зарплати, погано розвинений громадський транспорт і труднощі знайти роботу. Серед переваг – дешеве житло і хороша екологія.

Як відзначають в дослідженні, рівень життя в Чернігові залишає бажати кращого. При найнижчій в Україні зарплатні вартість умовної продуктового кошика тут виявилася майже такою ж, як у Києві.

Транспортне сполучення Чернігова з іншими регіонами дуже обмежене: подорожувати доводиться транзитом через Київ.
Проте жителі міста не скаржаться. За даними муніципального опитування, 31% чернігівців вважає, що місто розвивається в правильному напрямку. Це навіть трохи вище, аніж у середньому в Україні. При цьому оцінка якості міських послуг серед чернігівців за останній рік помітно покращилася.

Певні очікування в плані підвищення зарплат влада міста покладає на внутрішній туризм. Завдяки невеликій відстані від столиці затишний обласний центр з древніми храмами, недорогими, але смачними ресторанами і "зачарованою" Десною став для киян одним з популярних напрямків для турів вихідного дня.

Місцеві чиновники підрахували, що за два дні перебування в Чернігові гості в середньому витрачають 2,7 тисячі.

  • 0
Добавлено: 16-09-2017, 09:15
0
832

Похожие публикации


Наверх