онлайн казино Украины

У Чернігові горіла приватна сушильна камера

У Чернігові горіла приватна сушильна камера20-го березня о 12:50 до оперативно-координаційного центру територіального управління МНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу приватної сушильної камери, що у Чернігові по вул. Борисенка, 47.

Вогонь спалахнув в одній з трьох сушильних камер, де загалом знаходилось близько 70 кубометрів дошки. Власник помітив дим і зателефонував "101". За підвищеним номером виклику до місця пригоди прибуло три відділення пожежно-рятувальних підрозділів міста. Оскільки гасити пиломатеріали складені в штабеля досить складно, тож задіяли автонавантажувач, водій якого, незважаючи на щільний дим, вантажив штабеля і під струменями пожежних стволів вивозив їх на відкриту територію. Тут рятувальники їх проливали водою.

Решту пиломатеріалів, які не можна було вивезти, вогнеборці розібрали в приміщенні та остаточно загасили. Ліквідація ускладнювалось відсутністю на території підприємства вододжерел, тож рятувальникам доводилось їздити до найближчого пожежного гідранта міської водомережі, аби заправляти автомобілі.
Причина пожежі та збитки встановлюються, проводиться розслідування.

  • 0
Добавлено: 21-03-2012, 20:58
0
595

Похожие публикации


Наверх