онлайн казино Украины

Дорогу на Шерстянку проектували-проектували, і ще будуть проектувати

Дорогу на Шерстянку проектували-проектували, і ще будуть проектуватиНадійшла відповідь на електронну петицію щодо будівництва безпосереднього автомобільного проїзду з Чернігова до мікрорайону Шерстянка того ж таки Чернігова.

Відповідь підписана Є. В. Дейнеко – іменем заступника начальника управління житлово-комунального господарства міської ради.

Ось вона:
Розглянувши Вашу петицію стосовно будівництва об’єкту «Автомобільна дорога для проїзду з вулиці І. Мазепи (був. Щорса) до житлового району по вул. Текстильників» повідомляємо наступне.

Згідно інформації наданої управлінням капітального будівництва Чернігівської міської ради для забезпечення будівництва дороги було виготовлено техніко-економічний розрахунок на об’єкт, який було схвалено рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 19.09.2011 року № 254 «Про схвалення техніко-економічного обґрунтування».

Рішенням міської ради від 31.08.2012 року «Про надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним та фізичним особам в межах м. Чернігова та надання дозволу на розроблення технічної документації» ( 24 сесія 6 скликання) виділено в постійне користування земельну ділянку під будівництво об’єкту, відведено земельну ділянку та укладено договір з проектною організацією на розроблення робочого проекту.
В зв’язку з відсутністю повного обсягу фінансування роботи по проектуванню було призупинено.

Для подальшого вирішення питання в 2017 році буде замовлено розроблення робочого проекту.

Кінець цитати.

Як видно з публікацій за «Посиланнями до теми» нижче, про омріяну місцевими дорогу на Шерстянку в міськраді балакають щонайменше з 2011 року. А віз і нині на місці, бо проїхати напряму не можна, а тільки з околиці.

Дорога на Шерстянку чимось схожа на отой сміттєпереробний завод, що майже починає будуватися перед черговими виборами міського голови.

  • 0
Добавлено: 30-08-2017, 09:20
0
998

Похожие публикации


Наверх