онлайн казино Украины

Водіїв Вакуленка вишикують і розстріляють

Водіїв Вакуленка вишикують і розстріляютьЧи ліквідували зупинку «вул. Грибоєдова» в Чернігові? Ось і будка-навіс вже зникла, й автобуси вже не зупиняються. Принаймні, саме 12-го маршруту. І навіть в такому унікальному випадку, коли в салоні вельми вільно.

На це запитання до Управління транспорту і зв’язку міськради голос з телефону уточнив, чи є там зупинковий комплекс. Такого там не було ніколи. Був навіс, та вже немає.

Зупинку ж, кажуть, НЕ ліквідували.

Що ж до автобусів, які не зупиняються, то (за відсутністю конкретних державних номерів автобусів, які слід було запам’ятати чи занотувати) в управлінні транспорту запропонували вишикувати водіїв перевізника й розстріляти.
«Кого наказувати? Усіх вишикувати в ряд? – відповіли в управлінні. – Проведемо роботу, а хто буде не згоден – розстріляємо. Вас так влаштує?».

Це, загалом, узгоджується і з неодноразовими висловлюваннями міського голови Владислава Атрошенка – про те, щоб застрелити «начупржиткомгоспу» або вкористовувати гільйотину.

* * *
Найбільш популярний міський автобусний маршрут №12 обслуговує підприємство-перевізник родини Вакуленків – ТОВ «Пассервіс-Люкс».
На фото: Сергій Вакуленко, 1984 р.н., котрий одночасно і депутат міськради від партії «Наш край», і директор ТОВ «Автоекспрес», і ще на додачу лобіює інтереси перевізників як заступник голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку та енергозбереження.

  • 0
Добавлено: 18-08-2017, 09:30
0
1 153

Похожие публикации


Наверх