онлайн казино Украины

За ким спостерігатиме квадрокоптер поліції у Чернігові?

За ким спостерігатиме квадрокоптер поліції у Чернігові?Урочисті заходи з нагоди другої річниці Національної поліції на Красній площі в Чернігові розпочали з хвилини мовчання.

Під звук метроному чернігівці пригадали хлопців, які полягли, захищаючи Батьківщину. Серед них є й поліцейські, які загинули в Станиці Луганській та під час боїв за Дебальцевський плацдарм.

— Орієнтиром для кожного з нас повинен стояти яскравий подвиг 67 правоохоронців Чернігівщини, які, не рахуючись із небезпекою, віддали своє життя, стали на перешкоді злу, не давши вершити йому свою чорну справу. Наш священний обов’язок — свято берегти пам’ять про кожного героя, повсякчас допомагати їх рідним та близьким, — підкреслив начальник Головного управління Нацполіції Едуард Альохін.
«На Національну поліцію покладено відповідальне завдання захисту конституційного ладу в державі, забезпечення публічного порядку та безпеки громадян», - зазначив Едуард Володимирович.

Головний поліцейський області також подякував правоохоронцям Чернігівщини, які сумлінно виконують свої професійні обов’язки та не допустять соціально-політичної напруги, відкритого протистояння та дестабілізації ситуації в області. Він нагородив найкращих поліцейських області.

До святкових привітань також долучилися голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч, заступник голови обласної ради Арсен Дідур та міський голова Владислав Атрошенко.

Завдяки співпраці з владою Чернігівщина одна з найперших в Україні запустила проект вуличного відеоспостереження «Мережа безпеки». Її унікальність в тому, що система покриває не лише місто, а всю область.

Валерій Куліч вручив начальнику поліції області Едуарду Альохіну квадрокоптер.

На площі чернігівці могли оглянути виставку службового автотранспорту, зразків озброєння та амуніції потримати в руках зброю та приміряти елементи обмундирування.

Найбільше присутніх зацікавили новенькі патрульні автівки «Mitsubishi Outlander» з новітніми бортовими комп’ютерами, які безперечно стануть у нагоді поліцейським в області та полегшать їх роботу з розкриття злочинів.

Навіть голова Чернігівської обласної адміністрації Валерій Куліч та Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко не втрималися від бажання протестувати новинку.

Обоє, сівши за кермо автівок, проїхали коло по Красній площі. Обидва зізналися, що це для них було неймовірно цікаво. Куліч підкреслив, що йому як водію трохи незвично не чути звук двигуна.

  • 0
Добавлено: 7-08-2017, 09:16
0
820

Похожие публикации


Наверх