онлайн казино Украины

За перший день в Чернігові зареєструвалися 932 кандидати в нову патрульну поліцію

За перший день в Чернігові зареєструвалися 932 кандидати в нову патрульну поліціюКандидати на службу в нову патрульну поліцію особисто здали 371 письмову заяву та надіслали 561 он-лайн-анкету, про це розповів під час брифінгу начальник УМВС в Чернігівській області Едуард Альохін.
Начальник УМВС в Чернігівській області Едуард Альохін підкреслив, що основним критерієм роботи пункту прийому заяв є неможливість будь-якого зовнішнього втручання в його роботу.
Більша частина заяв від кандидатів на службу надходить саме в електронному вигляді.
Сьогодні, 14 вересня, вже надійшло 200 заяв у паперовому вигляді.
2
- Принцип відбору дуже простий і об’єктивний, - відзначив Едуард Альохін, - від загальної кількості кандидатів згідно з певними критеріями буде відібрано 200 кращих, які показали найвищий результат по всіх позиціях.
На питання журналістів чи були серед кандидатів так звані «мажори», начальник Управління МВС в області відповів, що персонал не може цього визначити за анкетами, які молодь переважно надсилає в електронному вигляді, до того ж, міліція ніяким чином не втручається в процес і не впливає на нього.
3
Едуард Альохін розвіяв побоювання діючих працівників міліції, які хочуть подати заяви в нову патрульну поліцію, що їх можуть під час конкурсу в чомусь обмежувати. «Але це не так, нікого ні в чому не обмежують, бо не має значення ким ти був раніше, головне – ким ти хочеш стати в майбутньому. Є умови конкурсу і вони однакові для всіх, - сказав Едуард Альохін, - це рівень освіти, інтелект, вміння оперативно реагувати на події, фізична підготовка кандидата».
4
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков під час презентації патрульної поліції в Чернігові високо оцінив рівень організації самого процесу – він був чіткий, однозначний, ні в кого не виникало питань чи суперечок, штовханини не було, була просто велика черга з кандидатів, але це приємно.
5
Набір кандидатів до нової патрульної поліції Чернігова триватиме до 5 жовтня, після чого усі претенденти на службу пройдуть жорсткий конкурсний відбір. Вже у лютому 2016 року після тримісячного курсу навчання на вулиці Чернігова вийдуть 200 патрульних поліцейських.
6
Пункт прийому анкет розташований в Будинку засідань Чернігівської обласної ради (пр-т Миру, 43). Бажаючі особисто подати заявку та заповнити анкету можуть звертатися за вказаною адресою щоденно (крім вихідних) з 9:00 до 18:00. При собі мати паспорт громадянина України та ідентифікаційний код. Заповнити он-лайн-анкету та ознайомитися з умовами конкурсу можна на сайті www.mvs.gov.ua або за телефоном «гарячої лінії» — (0462) 619-930, повідомляють у СЗГ УМВС України в Чернігівській області.

Добавлено: 15-09-2015, 09:36
0
0

Похожие публикации


Наверх