онлайн казино Украины

Дива не сталося: ШБУ-14 ремонтуватиме ще одну чернігівську дорогу

Дива не сталося: ШБУ-14 ремонтуватиме ще одну чернігівську дорогуТОВ ШБУ-14, яке пов’язують із міським головою Владиславом Атрошенком ремонтуватиме ще один відрізок дороги у Чернігові.
Фірма «освоїть» 5 мільйонів 371 тисячу гривень на капітальному ремонті вулиці Пушкіна. Тендер відбувся сьогодні, 25 жовтня, на електронному майданчику закупівель Prozorro.
Єдиним конкурентом ШБУ-14, як і 4 попередні рази(ремонт відрізків Проспекту Миру, вулиці Мазепи, Проспекту Перемоги та вулиці Преображенської), було менське ПрАТ "Шляхове ремонтно-будівельне управління №82".
Упродовж торгів учасники не знижували запропоновану спочатку ціну. Менська фірма навіть не намагалася нав’язати боротьбу ШБУ-14, хоча її пропозиція була лише на 3 тисячі гривень дорожчою.
Вулицю Пушкіна ремонтуватимуть у наступному році.

Загалом, цього року ШБУ-14 виграло тендерів на ремонт 5 відрізків чернігівських доріг загальною сумою близько 35 мільйонів гривень.
Зазначимо, ШБУ №14 очолює Костянтин Будьонний, який є бізнес-партнером міського голови Владислава Атрошенка.
Він разом із тестем Атрошенка Тимофієм Бичковим очолює і є співзасновником ТОВ «Десна-ФК» та "Кабельний телевізійний центр". Окрім ТОВ "Десна-ФК" є також підприємство ТОВ "Десна-ФК-2", де співзасновниками є Атрошенко разом із тестем. До його власності входять, зокрема, кафе «Кардинал» та ювелірний супермаркет «Діамант»

Добавлено: 26-10-2016, 09:28
0
0

Похожие публикации


Наверх