онлайн казино Украины

Achtung: навколо драмтеатру в Чернігові краще не ходити

Achtung: навколо драмтеатру в Чернігові краще не ходитиКрасиві ялини у нас в Чернігові навколо музично-драматичного театру, чи не так? І на «квадраті» біля «Мегацентру» теж… були колись.

Так ось: віднині навколо драмтеатру в Чернігові, там де його прикрашають ялини, краще не ходити.

Якщо не бажаєте, щоб Вас накрило ялиною, немов Януковича вінком, то обходьте їх подалі. На відстані, яка щонайменше дорівнює висоті тих ялин.

Одна вже «легла».

Про причину її падіння має свою версію головний інженер КП «Зеленбуд» Василь Кошельник.

«Ялинка впала після 11 години 5 липня і уже почала обростати різними домислами людей, які не зовсім розбираються в кореневих системах, – прокоментував він. – Ялинка і сосна мають поверхневу систему коріння. Якщо ви там були, то повинні були побачити, що там нема центрального кореня, як у тополі чи дуба. Тобто нема стержня, який би тримав. А крона в цих ялин велика і важка. Вона має велику парусність. Були сьогодні великі пориви вітру, і вони поклали дерево».

В такому разі, як кажуть у народі, «з якого переляку», чи то пак з команди якого «генія» реконструктори скверу Хмельницького зрізали верхній шар ґрунту на газонах, де ростуть ялини з такою поверхневою кореневою системою?

  • 0
Добавлено: 8-07-2017, 10:23
0
919

Похожие публикации


Наверх