онлайн казино Украины

Чи візьмуться за гуртожиток, куди злякався зайти Гройсман?

Чи візьмуться за гуртожиток, куди злякався зайти Гройсман?З першого погляду цей будинок нежилий. Пошарпані стіни, обвалені сходи. Та насправді тут проживає близько 20 працівників Чернігівського драмтеатру.

Саме до цього гуртожитка його жителька намагалася завести Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана в день його візиту до Чернігова, спіймавши урядовця в сквері поруч.

Гуртожитку вже кілька десятків років і зовні він виглядає набагато краще, аніж із середини.

Мабуть тому Гройсман до приміщення так і не увійшов…

Чи буде «зсув» у цьому питанні, намагалися з’ясувати на телебаченні «Сівер-центр».
Генеральний директор Чернігівського облдмуздрамтеатру Сергій Мойсієнко про проблему знає. Каже, вже багато років намагаються її вирішити.

Кімнати у гуртожитку всі заселені, каже Сергій Мойсієнко. В них мешканці роблять ремонти самі. Колись давно будівлю хотіли приватизувати, аби взяти під цілковитий контроль. Але, за словами директора, в цьому невеликому гуртожитку прописано чимало людей, які навіть не є працівниками закладу. Деякі сім’ї вже давно не сплачують комунальні послуги. Борги у десятки тисяч гривень доводиться з власної кишені сплачувати театру.

Наразі активно реставрують приміщення самого театру. Чимало коштів було виділено на заміну крісел, ремонт даху та оновлення сценічного майна. Ще на початку цього року облдержадміністрація виділила 200 тисяч гривень аби привести частково до ладу приміщення гуртожитку.

Для артистів є ще одне невелике приміщення, яке нещодавно у розпорядження театру передала Чернігівська міська рада. Основна частина працівників або винаймають житло, або мають власне. Поступово гуртожиток планують привести до ладу. Проте, каже керівництво театру, на це можуть піти роки.

  • 0
Добавлено: 14-06-2017, 11:06
0
942

Похожие публикации


Наверх