онлайн казино Украины

Директор 32 школи «пече напалмом» про «малохольных в Фейсбуке»

Директор 32 школи «пече напалмом» про «малохольных в Фейсбуке»Директор чернігівської школи-ліцею №32 Людмила Тарасюк звернулася до прокуратури, аби «компетентні органи»… вжили заходів до журналіста Ігоря Левенка.

Це з його повідомлення у Facebook почався «шкандаль» майже три місяці тому, на початку березня. Тоді учень початкової школи у коридорі збив з ніг шкільного психолога. 40-річна жінка отримала струс мозку.

«Ця подія привернула мою увагу, бо не рідко подібні інциденти адміністрацією школи замовчуються. Керівництво зазвичай не горить бажанням оформлювати потерпілим виробничу травму», – пояснив початок скандалу Ігор Левенок..

За його словами, про випадок він почув від одного з батьків тамтешніх учнів. Однак, оскільки у тому закладі працює його дружина, то вона стала об’єктом протизаконного цькування. По-перше, законом не передбачене якась таємниця щодо подій у школі. По-друге, пише Ігор, «про те що під час визначення джерела «витоку інформації» сталася помилка, пані директорка й чути не хотіла».

Оскільки він вказав директору на поведінку, не гідну посади керівника навчального закладу, то, пише, став винним у всіх бідах школи №32.
Те, що представлено на відео, в тексті на фото нижче описано рядками, підкресленими червоними лініями. І заберіть дітей від екрану в разі пергляду.

Очевидно, директор не зовсім сприймає нові реалії і негласні стандарти відкритості роботи, про що свідчить така репліка: «Раньше такого не було – це пошесть якась! – ділиться враженнями директор під час «виховного» цькування. – Всі сидять у Фейсбуке і всі читають. Єслі что, сразу звонок».

  • 0
Добавлено: 31-05-2017, 09:55
0
1 464

Похожие публикации


Наверх