онлайн казино Украины

Бистров - жертва гамбіту Давиденка під назвою: «Ложь, галдёж и провокация»

Бистров - жертва гамбіту Давиденка під назвою: «Ложь, галдёж и провокация»Жодне видання Чернігова, поки що, не вказало справжніх причин втрати «Нашим краєм» посади заступника у Чернігівській міській раді.

Після несподіваної, як здавалося, постановки на порядок денний питання про звільнення секретаря міськради Віктора Бистрова, зчинився ґвалт.
Мовляв, Бистрова зняли за голосування фракції «Нашого краю» проти будівництва дороги на Береговій. Маячня піар-технологів.
Бо за їх версією та прес-служби «Нашаго краю», тільки Бистров, як неперевершений фінансист тільки те й робить, що сидить з рахівницею і клацає кісточками та не дає красти Атрошенку.

Благородні депутати від «Нашого краю» не брали участі в «антидемократичному шабаші», «вакханалії». А ось 23 «дикуни», проголосували «за» зняття повноважень з Бистрова. І тільки 4 «нормальні пацани» були «проти».

А заступник діючого мера Олександр Атрощенко, який справляє враження адекватної людини, навіть благородно написав заяву про відставку.
От така фігня, малята.

Але це казочки, які розповіли журналістам сам Бистров, прес-служба «Нашого краю» та деякі депутати, щоб показати «благородство» цієї політичної сили.

Все складніше. І більшість депутатів «Нашого краю» це знають. Спростуємо ці казочки.

  • 0
Добавлено: 30-05-2017, 09:45
0
1 011

Похожие публикации


Наверх