онлайн казино Украины

Атрошенко сприймає місто як власну квартиру

Атрошенко сприймає місто як власну квартиру«Імператор міської ради» днями в інтерв’ю пабліку "Типовий Чернігів" прирівняв закупівлі для власної квартири із закупками з бюджету 300-тисячного міста.

«Чи буде хтось виставляти на тендер ремонт своєї квартири? На конкурс. Чи будете працювати з людьми, у яких впевнені?» – поставив риторичне запитання «імператор міськради».

Тепер чудово видно: не даремно мер Атрошенко отримав таке прізвисько ще півтора роки тому з легкої руки Ігоря Стаха в одній затишній місцевій редакції.

Та чорт з ним, тендером і конкурсом, які себе вже не раз дискредитували. Наприклад, у як випадку конкурсу на посаду начальника "мунполіції", куди пройшла потрібна, "своя" особа.

Давайте краще про відкритість і прозорість. Чернігівцям, котрі брали з «Поліського оберегу», пропонуємо приклад прозорості у домовленості з компанією і ціноутворенні.

Є сподівання, що для цього підійде Австралія та найбільш іноваційна компанія, котра змінює світ на краще.
На початку березня віце-президент Tesla з енергетичних продуктів Ліндон Райв заявив, що за допомогою свого продукту «Powerwall-2» компанія може побудувати досить ємну промислову батарею, яка вирішить проблеми енергопостачання в Південній Австралії. І на це знадобиться не більше 100 днів.

Всі очманіли, вибачте на слові, а особливо засновник великої компанії Atlassian Майк Кенон-Брукс, який твітнув щось таке: «Ліндон та Ілон, наскільки серйозно ви говорите? Якщо я зможу знайти гроші на реалізацію проекту (і домовитися з політиками), ви зможете гарантувати 100 МВт за 100 днів?».

За кілька годин Ілон твітнув відповідь (на скріншоті нижче): «Tesla встановить і запустить систему протягом ста днів з моменту підписання контракту, а якщо ні – проект за наш рахунок. Для вас це досить серйозно?».

Майк, мабуть, був вражений і відповів, що за 7 днів спробує розібратися в політиці і фінансуванні. Також він запитав про кошторис проекту: чи можна його отримати через приватне повідомлення.

Однак Ілон Маск заявив, що в питаннях ціноутворення продуктів компанія повністю відкрита і виклав ціни твітом у відповідь. Для системми ємністю понад 100 МВт*год. тариф дорівнює $250 за 1 кВт*год.

Далі до переписки приєдналася сенатор Південної Австралії Сара Хансон-Янг і запропонувала Маску обговорити його пропозицію.
Проект такого масштабу – з відкритими на весь світ переговорами і цінами. Страшно уявити, скільки босів енергетичних компаній трясця схопила.

  • 0
Добавлено: 20-05-2017, 10:40
0
755

Похожие публикации


Наверх