онлайн казино Украины

Новини від Euronews

У 80-90-х роках 60% обсягу експорту цього автомобіля припадало на Західну Європу. Щоправда, саме його британський ведучий програми про автомобілі назвав “найгіршою в світі машиною”. Легендарна класична LADA завершила свою історію. Адже все менше знаходиться бажаючих придбати цю машину. Москвич Дмітрій Жиґулін все ж наважився.

“Насправді приваблива в машині її ціна. Я купляв вже уживану, то вона була значно, на порядок дешевшою від уживаної іномарки. А стан був чудовий. За такі гроші іномарку, ясна справа, не купити”, – каже Дмітрій.

Сама колись походячи від іномарки, італійського Fiat 124, LADA стала символом радянського автопрому. За довгу її історію класичну LADA придбали майже 18 мільйонів людей.

“Всі іномарки – однакові. Ну гляньте на них – всі однакові, за виключенням дуже дорогих – безлика маса. А у мене машина яскрава, і на парковці її видно і в масі машин”, – каже молода москвичка Юлія Мартинова.

“АвтоВАЗ” все ж вирішив поставити крапку в 30-літній історії автомобіля. Конвеєри на “ІжАвто”, де ще місяць тому штампували класичну LADA, вже переобладнують під нову LADA Granta. Щоправда, репутація цієї новинки вже підмочена: російський автомобільний гігант кілька місяців тому змушений був відкликати майже 100 тисяч автомобілей через несправність у паливній системі. Обсяги продажів LADA падають: цьогоріч вперше за 20 років “АвтоВАЗ” не потрапив до трійки лідерів на українському автомобільному ринку.

  • 0
Добавлено: 26-05-2012, 13:01
0
339

Похожие публикации


Наверх