онлайн казино Украины

Телефон начальника поліції для повідомлень про «точки» з пійлом

Телефон начальника поліції для повідомлень про «точки» з пійломПісля чергового доручення Атрошенка начальник Чернігівського відділу поліції Кагіттіну щодо закриття «точок» з алкогольним пійлом сектор комунікації ГУНП в Чернігівській області повідомляє, що, мовляв, робота триває.
«Поліцейські Чернігівського відділу поліції продовжують виявляти та ліквідовувати підпільні цехи і «точки» з виробництва та продажу розведеного спирту і самогону», – повідомив Сергій Кагітін.
Так, з початку року поліцейські Чернігівського відділу поліції виявили 62 факти продажу самогону і розведеного спирту. З незаконного обігу вилучено 166 літрів спирту та самогону.
За виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення на правопорушників складено 62 адміністративних протоколи (ст. 176 Кодексу України про адміністративні правопорушення). За це правопорушення передбачено штраф від 3 до 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (тобто 51-170 грн).
Окрім цього, складена майже три сотні адмінпротоколів за придбання самогону (ст. 177 КУпАП). Покупцям загрожує штраф від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Поліція Чернігова попереджає всіх громадян про недопустимість правопорушень, пов’язаних з незаконним виготовленням, продажем або придбанням нелегальних спиртних виробів, а також звертається до всіх небайдужих чернігівців з проханням повідомляти про всі відомі їм факти незаконного виготовлення та продажу алкогольних виробів.
Звертатися можна не лише за телефоном «102», а й особисто до начальника Чернігівського відділу поліції – 619-923.

Добавлено: 7-09-2016, 09:24
0
0

Похожие публикации


Наверх