онлайн казино Украины

«Рибний день» начальника КП «Шкільне»

«Рибний день» начальника КП «Шкільне»Що б Ви першочергово зробили, якби Вас призначили керівником комунального підприємства, яке опікується закупівлею і постачанням продуктів харчування в школи та дитячі садочки Чернігова?
Ось, наприклад, керівник КП «Шкільне» Чернігівської міськради Віталій Сидоренко, призначений на цю посаду 9.01.2014р., у цей же день домовився з ТОВ «Рондо Трейд» про постачання свіжозамороженої риби і соняшнікової олії для закладів освіти.
Пан Сидоренко навіть встиг в цей же день повідомити тодішнього міського голову Олександра Соколова про конфлікт інтересів при укладанні цього договору, адже засновником цього підприємства є його донька – Батюк Олена Віталіївна.
І хоча це повідомлення, найбільш ймовірно, було оформлено заднім числом, але все ж таки це дозволило йому уникнути відповідальності за корупційне правопорушення. Про це йдеться у Постанові Деснянського районного суду Чернігова від 4.06.2014 р.
До речі, Віталій Сидоренко свого часу прославився завдяки дорогому чаю «Молочний Улун», закупленому буцімто для шкіл.
* * *
Ну і логічно, що підприємство, котре торгує рибою, має торгувати і пивом. Тож, вибачте за каламбур, логічно, що ТОВ "Рондо трейд" також торгує кеговим пивом в Залізничному парку на земельній ділянці, яка свого часу була виділена КП "Паркування та ринок" (після того, як від торгівлі розливним пивом на тому місці відмовилось ТОВ "Торгсервіс" екс-депутата міської ради Павла Гармаша).

Добавлено: 9-03-2016, 10:57
0
0

Похожие публикации


Наверх